Kelsie- Torsdags ridning =)

Tjobre :)  Hej idag så har jag bakat på skolan igen :) Gjorde snövitstårtan klar och  bakade Cupcakes:) , Ni kommer väl och Fikar:)<3! Idag så red jag Gutis<3 Gick jätte bra! Travade först fram ca 5 min självständigt:) Jag red lite serpentiner volter........ Sen så tränade vi galopp fattningar från skritt :) Vi galopperade fem steg och sen saktade av till skritt och så vidare :) Sen så red vi skänkelvikning på hörnlinjerna :) Blev kanske lite mycket tvärning någon gång:) Men annars gick det super :)  Mamma har just kommit hem från Göteborg så blev inga bilder idag :( Men det får bli lite gamla Bilder :)










Kram Kelsie :)





Film - Matilda


Kelsie- Hejsan hoppsan :)

Shalom:) , Idag så for jag Matilda och Lotta till bergsbyn :) Jag red Rutin<3 och Matte Gulle:) Det var jätte kul :) Rutin var jätte fin:)<3 Red ca 25 min :)  Sen så har jag bakat idag på skolan då jag har cafet på fredag:) Jag har bakat såsen till snövitstårtan och en cironkladdkaka:)  Mmmmmm....... Blir ganska frestad av att baka en massa och inte få äta ;( Hihi:)  Får se om lotta har några bilder så kanske det kommer ut senare...... :)




Kram Kelsie




Pencillin i ögat =(- Matilda

Hejsanhoppsan!!

Igår så fick jag en penna i ögat=(  Så idag fick jag åka till vårdcentralen och kolla upp det och då fick vi veta att jag hade en spricka i det blåa i ögat=( Hur jag fick den i ögat var att Melvin i min klass kastade den i mitt öga. Han sa "Om du inte vänder bort huvudet kan du få en penna i ögat och det vill inte jag" Och jag vände ju inte bort huvudet så då kastade han pennan i mitt öga. Så nu får jag pencillin i ögat med som ett dropp som man ska droppa på ögat=( Nu är det bättre men jag ska snart ta pencillinen=( Det gör så himmla ont och så börjar jag se suddigt........    Men idag så är det bättre och jag åkte ju till skolan och sen så fick jag gå till Pia våran skolsköterska och då så sa ju hon att vi skulle åka upp och kolla det så jag fick åka hem och vara hemma hela dan och det gick jätte bra att vara hemma och slippa skolan=)  Men vi hade ju stallet och jag fick inte vara i stallet men då träffade jag Agnes och hon ville att jag kunde ha Sören=) Jag fick åka dit och snabb mocka och fylla hö och ta in=) Sen kom vi på att det vbar clinic så jag fick stanna på stallet och vara med på den och det var jätte kul=)

Kram Matilda

väntar på att clinicen ska börja=)


Kelsie - Rutin

Tejenare tjenare,  I dag så for jag och Matte till bergsbyn :) Matte red Gulle och jag Rutin<3 Rutin var jätte duktig! Gjorde lite volter , serpentiner och ökade och minskade traven:) Sen så galoppade jag två varv åt bägge hållen:) Red ca 20 min:) Tack så jätte mycket familjen Forsell för att jag får rida eran bästaste Rutin<3  Imorgon så ska jag till tandläkaren en sväng på morgonen:/, annars så är det skolan och stallvärdinna som är morgondagens planer :)  Blev tyvär inga bilder då det rengnade i början...... Men det får bli lite gamla Bilder :)






Syea later aligator  Kram Kelsie

Kelsie- Begsbyn :)

Tjobbre, idag så for jag och mamma till bergsbyn:) Mamma red Hajen och jag red Gullefjun:) Gulle var jätte fin, och vädret gjorde det ju inte sämre:) Var supermysigt!  Men ärligt visst räcker det väll ändå med snö nu!!!!  Åååååå vad jag längtar efter sommaren! Sen så for jag och mamma på frasses<3 Sen så har jag lekt lite med brosan och sett på ponny akuten :)  Jag hoppas ni blev nöjda med svaren på frågestunden :) Här är lite gamla bilder :)

Miss you so much<3 :'(.........











Kram Kelsie



stallet,leos och ridit Sören - Matilda

Hejsansvejsan=)

Idag så har jag haft Sören, det gick bra.Jag har också varit på leoslekland men Kelsie, Elton, Jennie och Fritte! Det var jätte kul och vi träffade Leo=) När vi var på väg hem så fick jag reda på att Sara Agnes mamma ökt få tag på mig och undrade om jag ville rida Sören=) Jag ringde upp och jag skulle få rida honom=D Jag åkte till stallet och hyllde hö och sen så tog jag in honom.Sen så började jag borsta och då kom Sara och då började jag göra i årdnign. När jag ´var klar så gick vi till nya och sen så till bortre sidan och sen så gick vi tilll nya och sen så gick vi till bortre sidan och så började jag rida=) Tack så jätte mycket för att jag får ta hand om Sören<3 Sen så gjorde jag lådorna och tog in Sören efter jag hade ridit=) Sen åkte jag hem till mormor och morfar=)

kram Matilda

Ponnygruppen- Svar på frågestunden:)

Fråga nr 1: Vilka är era favorit hästar bortsett från Gangster och Guten ?
Kelsie : Sobbe, London, Gullefjun, Rutin, Corint, Rekyl, :)
Matilda: Juva, Putte, Sören, London, Gullefjun:) 

Nr 2: Vilka bloggarbrukar ni läsa?
Norrlandsryttare. blogg.se, Vinterponnyer.blogg.se, Srktjejer.blogg.se , ponnymoln.blogg.se Sorinoo.blogg.se:)

Nr 3: Hur gamla är ni ?
11 , snart tolv :)

Nr 4: Vilken färg tycker ni passar bäst på:
Fuxar: Turkos och Marinblå:)
Brunahästar: Bland annat Knallrosa, Turkos , marinblå , Röd..... Går inte att bara välja en :)
Skimmlar: Brun Knallrosa och marinblå:)
Svarta hästar: Knallrosa och turkos:)
Brunblack ( Puttes färg ): Brun och turkos:)
Men alla hästar passar jättebra i fler färger:)


Nr 5: Hur ofta är ni i stallet?
5-7 dagar i veckan :)

Nr 6: Vad gör ni om ni inte är i stallet?
Sover , är med varandra, bloggar, är på skolan , äter, tränar med hundarna

Nr 7: Hur högt har ni hoppat?
ca 70- 75 cm

Nr8 : Vad brukar ni göra på fritiden när ni inte är i stallet?:
Fara till stallet :P 

Nr 9: Alla shabrak och kurser, betalar ni det själv ?
Nix det gör våra sponsorer ( föräldrar ) Vi önskar oss i födelsedagspresent och i julklapp :)  I bland så betalar vi någon grej själv :)

Nr 10: Varför började ni rida ?
Enda sen vi var små har vi velat börja rida och det gjorde vi :)

Nr 11: Hur länge har ni ridit ?
I 6 år :)

Nr 12 Var brukar ni köpa era häst saker :
Vi brukar köpa på hööks , royal , kusen , även hittat grejor på tradera och andra sidor på internet :)

Nr 13: Varför har ni så många häst saker du ni inte har någon egen häst / ponny ?
Ja man brukar väll siga pimp my ride ;)


Nr 14: Kan inte ni göra en video när ni bara sitter och pratar? och så :)
Hade tänkt göra en då vi säger svaren till fråge stunden:), Men det hann vi inte :( . Men vi får väll göra det en annan gång :)


Nr 15: Vad skulle du göra om du fick 1000000 kr :)
Matilda : Hade velat köpa ponny:) , och ett stall :) och en hel massa saker till ponnyn:)

Kelsie: hade velat Köpa en ponny:)  och massor av saker till ponnyn:)


Nr 16 :  Hur gör ni era filmer? 

Vi gör dom på movie maker:)


Nr 17 : Vilken häst / ponny hatar ni mäst om ni måste välja ?

Vi hatar inga hästar!!!!!! , men om vi måste välja är nog kompis ingenting för oss i ridväg men han är en jätte fin ponny! :)

Nr : 18 Hur många är inne på eran blogg pär dag ?
Mellan 20- 60 unika besökare :)

19 : Vem tycker ni är bäst på att rida i stallgänget förutom ni ?
Vi jämför inte andras ridning, utan koncentrerar oss på våran! :) Vi tycker att alla som rider är duktiga:)


Kramar ponnygruppen Kelsie och Matilda






















Kelsie-Film från kort kursen i söndags med Kit


Hejsan svejsan:)

Hejhopp idag så har jag varit i bergsbyn och ridit Gullefjun:)<3 Han var jättefin! Skrittade ut i ca 20 min sen så avslutade jag med lite trav och galopp på ridbanan:) Sen så for jag mamma pappa Elis och Matte till Leos lekland. Var jättekul! Sen så har jag och mamma och Elis varit och handlat:)...... Vi köpte bland annat en kopp och färger man kan måla på koppen med :) Här är lite bildder på koppen......


Framsidan / Baksidan? på koppen:)




Andra sidan på koppen:)

:)







Kram Kelsie





Ridning - Matilda

Hej!

 Idag så har jag varit på skolan och efter det åkte vi till stallet för vi hade ridning och mini möte=) Vi fikade först och sen så mockade vi till Sarek och Pelle och fyllde hö=) Sen hade vi mini möte och ett gick bra vi har satt upp en lapp om rycktrally så anmäl er på ansalgtavlan utanför klubbrummet=)  Men efter mini mötet så åt vi och tog in Pelle. Sen gick vi och borstade jag hade Gangster och Kelsie Guten=) Vi skulle ha Emmelie Zerrander vi red "mussepigg vägen" Man skulle rida på mittvolten och sen så rida 10 meters volter varge gång man paserade C eller A=) Det gick jätte bra han var bara lite seg ibörjan men inte så mycket, sen när han kom igång så gick det jätte bra=)

Här är 1 bild från idag=)



Sov gott // Matilda


Heej - Matilda

Hej!
Förlåt för att jag inte bloggat på ett tag men idag i alla fall så har vi haft utflykt till ridhusbacken=) Det var ganska jobbigt att gå dit med bobben=( Men det kändes hämskt att bara gå förbi alla hästar=( Det var kul att åka men jag åkte mest med Kelsie på hennes madras=) Jag åkte på bobben 2 gånger och det var ett misstag, första gången åkte jag i massa gupp dom har byggt och jag har för långa ben så hag måste sitta med knäna där man igenkligen ska ha fötterna, och där är det taggar och mina knän åkte in i dom flera gånger och det gjorde ont=( Andra gången gick det bra men bobben tvärstannade på ett ställe så jag flög frammåt=( Men efter skolan gick vi förbi stallet igen och då hade lite av Sörens lunch åkt utanför hagen och då så fixade jag det och han fick mitt äpple som jag hade med mig och det var inte så jätte frächt så det fick Snören=) Sen så gick vi in och lånade telefonen på kontoret och Kelsie ringde till sin mamma och vi skulle få hämtning för vi skulle rida Gulle och Rutin=) Medans så myste vi lite med Elvis och Valle men dom var ju ute i grop hagen och då klappade vi dom lite och så=) Efter det åkte vi dit och mockade och fyllde hö sen gick vi och tog in Gulle och Rutin=) Vi borstade sadlade och tränsade, sen fick Elton rida två varv sen satt jag upp och det gick jätte bra =) Tränade lite volter och testade skenkelvikning i skritt och det gick bra men han tvärade ganska mycket men det gjorde inte så mycket för mig=) Jag galopperade lite också och det gick jätte bra=)
Nu har jag gjort läxan det var en engelska och den var jätte lätt man skulle bara skriva 3 frågor till texten och skriva svar på enelska=)

Här är 3 bilder från idag på mig och Gullefjun<33







Kram Matilda<33


FIILM - Matilda<33


Stallvärdina- Kelsie

Hejsan svejsan<3 Idag har vi varit stallvärdinna:) Vi hjälpte till i stallet och lite grann med uppsittning:) Sen så har jag mockat åt Corint:)<3 och jag och Matilda till Sarek och Pelle:) Vi kollade även på då Cissi:)<3 hoppade pay and Jump:) Jick råå bra för Cissi och Corint:)<3 Imorgon blir det utflykt med skolan till en pulkbacke :] och nu ska jag se topp model sverige :)



Längtar tills det är sommar!:)

Livet på grädd hyllan :)

Sy ya later aligator :) Kram Kelsie























Film från dressyr pograms träningen idag :)


Film om Gullefjun:)<3


Film på Rutin<3


Twilighgt - Matilda

Hejsan svejsan=))

Idag så har jag varit på skolan och på idrotten så gick vi till tältet och det var ganska kul men fotboll är inte direkt min sak. Men efter skolan så åkte vi till Bergsbyn, för jag skulle rida Gulle och Kelsie Rutin=) Det gick bra men Gulle är ju Eltons häst tyckte ju han för han har ju ridit på honom=D HAHA..  Men så han hjälpte mig att ta in Gulle och borsta sen fick han skritta 2 varv på ridbanan=) Olivia fick också rida men hon fick rida lite själv och det gick bra men sen när Kelsie kom travande förbi så hängde Gulle med och börjde trava och det tyckte Olivia var ganska kul, men sen när jag frågade om hon ville trava en liten bit så sa hon NEEEJJJJJJJ!!!!!!!   Så det vart inte=) haha....    Men när vi kom hem så kom jag på att jag hade glömt skol väskan på skolan åhhhhhh..     Vet inte när jag ska hinna göra läxorna, en ska in imorn så den får jag göra på skolan och en ska in imorn så den får jag göra imorn kväll efter ridningen=(   SÅÅÅÅ  JOBBIGT!!!!

Men senare på kvällen så såg jag och mamma på twilight breaking dawn=) Den var bra fast jag har sett den förut på bio men mamma tyckte också att den var bra men Olivia tyckte den var lång tråkig och lite läskigt..............


Fina killen

här är en bild på Olivia också


hihi

Kram Matilda


Stallvärdinna - Matilda

Tjinixen allihopa=)

Igår var jag på skolan och det var tråkigt som vanligt och så sen åkte jag hem och klockan halv 6  åkte jag och mamma och hämtade Signe för vi skulle på hundkursen. Föst så pratade vi om järnprovet och det gick bra sen skulle vi vara i grupper och jag hamnade i grupp3=) Först så skulle vi köra inkallning och det gick jätte bra och sen sitt stanna kvar´, det gick också bra. Sen skulle vi träna att hoppa in och ut ur bilen och det gick bra så Signe har fått sitta i bakluckan i en saab. Sen skulle vi lära hundarna något nytt eller lära och lära träna och det var slalom mellan benen och det gick ganska bra så en bra dag hade jag igår=D
                                                                                                                                                                      

Idag så har jag varit på skolan och det var tråkigt som vanligt. Efter skolan så åkte vi till stallet för jag och Kelsie skulle vara stallvärdinnor, Olivia var med oss också. Vi åt carbonara till middag och det är så himla mättande mmm.............      Ja men det gick jätte bra att vara stallvärdinna och vi körde burkas i foderladan och jag vart hela tiden, men det var kul ändå=D


Signe

Här är två bilder från i sommras i Spanien på Zorro<3




Zorro gillar äppelfestis=)


Film - Matilda


FRÅGESTUND!!

Nu dags frågestund, fråga på bara så ska vi se till att svara :) // Ponnygruppen

Bergsbyn :)

Tjenixen:)  Idag så var jag först på skolan , hadde trä slöjd idag...... Sen så har jag och mamma varit i bergsbyn:) Jag red först Gulle:)<3 Han var jättefin , han har ju fått ny raspade tänder:)  Jag red lite volter och serpentiner och så körde jag i genom  Lc pogrammet men glömmde bort mig en gång :$ Men gulle var jätte fin han var rigtigt pigg idag:) Sen så fick jag rida Rutin också:)<3 Han var pigg och lite busig!:) Jag red lite volter några serpentiner men eftersom det blåste så mycket så blev han lite rädd:)<3  Tack så jätte,jätte mycket Sara och Ingela för att jag fick rida:)<3 , Det var jättekul:)








Kram Kelsie


Kelsie - Hoppning med Gullefjun<3

Hejsan hoppsan falleralle ra :) Imorse så for jag, mamma , Matilda och lotta till bergsbyn:) Jag och Matilda turades om att rida Gullefjun och så fick vi prova hoppa lite:) Var superduper kul! Först så skulle jag skritta över bommen så han vänjde sig lite först så ville han inte rigtigt gå över men sen så gick det hur bra som helst:) Han är en rigtig hopp  kung:) Tack så jätte mycket Sara<3 för att vi fick rida Gullefjun!<3 Sen så for jag och mamma och köpte frasses! ,ååååå så gott:) Då vi komm hem så byggde jag mamma och Elis en koja:) och fikade mackor och varm choklad , Sen så skulle vi egentligen gå in..... men det ville ju inte Elis inte , så jag och han gick och åkte madrass på kullen Super mysigt och det underbara vädret gör det ju knappast sämmre!  Här är lite bilder:)<3








Kram Kelsie:)

Hannakurs - Matilda

Jag vet att den är sen FÖRLÅT men här är den och jag råkade glöma bort den......

Kram Matilda

Snören - Matilda

Hejsan hoppsan=)

Idag så har jag haft Sören och det gick jätte bra och så har jag smörjt alla Agnes träns, sadlar, sadelgjord och bröstan=) Jag och Kelsie har varit i Bergsbyn och vi turades om att rida Gullefjun vi fick hoppa ett litet skutt och det gick jätte bra=)) Tack så mycket Sara för att vi får rida och hjälpa till med Gulle<3<3 Efter det så åkte jag och mamma och gav Sören hanns lunch och efter det så åkte vi till mormor och morfar och vi fikade för morfar fyller 71år idag GRATTIS MORFAR=)) Efter det åkte vi till stallet för Olivia hade lektion och samtidigt mockade jag till Pelle och Sarek och fyllde hö påsar till dom också, för jag hade gjort allt med Sören=) Just nu sitter jag hemma och dör för att jag är så trött och nu är det snart mat så jag måste gå hejdå

Jag slänger in en bild på mig och Gullefjun=)


Film från klubbhopningen idag:)


Nästan placerad=) - Matilda

Hejsanhoppsan=)

Idag så har det varit hopptävling och jag hade världens bästa Putte<3<3<3<3   Han var superfin på fram hoppningen och framridningen och man skulle vara själv inne på banan men det gick jätte bra=)) Banan var 10 hinder och om man klarade 1-6 utan att vägra, rida fel, ramla av fick man köra om hoppning som var7-10=9 det gick jätte bra men jag råkade bara glöma bort var 5an var och då tog jag en för snäv sväng och då så trav hoppade han det. men annars gick det SUPER=)) Jag kom nästan placerad jag var typ 1-3 sekunder ifrån=( Synd men jag är jätte nöjd med min lille älskling Putte. Jag hade Sören idag också och det gick jätte bra jag mockade och fyllde hö och så städade jag Agnes skåp och rycktväska och då hittade jag mina handskar där som hittat. Men jag fick också byta täcke på Sören till det bega för det var så varmt jag menar hemma hos oss är det 5,5+ grader såååå skönt.

Här är en bild på banan=)




Kram Matilda


Kelsie- Taggad till tusen inför klubbhopningen:)

Nu laddar jag inför klubbhoppningen med lite Godis och sömn:)<3




Kram Kelsie

Taggar - Matilda

Hejsvejs leverpastej!

Igår så hade vi uteridning men det blev inne och jag hade Lady jag red i min nya väst med turkos kofta. Super snyggt! Jag hade även Sören oc  han är ju halt men som tur var, var han inte varm eller svullen=) Tack så jätte mycket Agnes för att jag får hjälpa till med Sören! Det gick jätte bra på ridningen och hon var jätte fin....

                                                                                                                                                                  

Idag så var jag på stallet från 7 idag till 20 i 6=) Hade super kul och jag taggar som satan till klubbhoppningen och jag har min lilla bebis Putte. Jag hade Sören idag han var inte varm eller svullen såå skönt hoppas det håller hela tiden. Idag hade vi också uteridning och jag hade Putte min lilla bebis nr 2=) hihi.........      Hoppas det kommer att gå bar imorn för oss.

Här är några bilder=))


Torsdag


Fredag

Kelsie- Uteridning:)

halloj:) Imorse så for jag till stallet vid 8 :)  Då vi skulle rida kl 9:) Fick Guten<3 idag också:) Men idag red vi ute i padocken:) Var rigtigt härligt , och Gutis tyckte också det var kul! Jag gjorde lite serpentiner   volter mm.... Men efter som att underlaget inte var så bra så gick det bara trava och galoppera på lite mindre en halva padocken. Men det gick jättebra endå:) Sen så for jag, mamma och Elis ( brorsan) på frasses<3 ååå vad gött:) Sen så for vi till bergsbyn:) Först så mockade vi och fyllde hö.... Sen så tog vi in Gullefjun och borstade, Oj vad han löser hår helt sjukt:O Sen så red Elton upp till ridbanan men det var så halt:( Så vi fick rida på ängen i stället:) Så jag red till ängen och Red en stund där och sen fick Elton rida en stund:) Super kul! Gulle var jätte fin! Sen så fick vi fika nybakta bullar hoss Sara:) mmmmm.... Var jätte jätte gått! Tack så jätte mycket Sara för att jag fick rida Gullefjun och för dom Underbara Bullarna :) Är råå taggad till ridskolehoppningen imorn:)


Här är lite bilder från idag :)







Kram Kelsie

Kelsie - Ridning :)

tjabba tjena hallå , Har just kommit hem från ridningen:), Det blev inneridning , jätte tråkigt att det är så halt!:( men men.... Red Gutis :)<3 Han var jätte fin,Det blev friridning idag:) Red lite serpentiner och mycket volter , lite skänkelvikning och så gjorde jag Galoppfattningar från skritt:) Var jätte kul!  Idag kom startlistan till ridskole hoppningen på lördag ut:) Startar 12a i 60 cm med Guten:) Råå taggad:)  Imorgon ska vi rida med stallgänget men det blir väll säkert inne:/ ...... Nu ska jag äta, blir parisare :)
Här är en gammal bild:)


Saknar Sobbe :) <3'

Kram Kelsie

Kelsie - Hejsanhoppsan fallerallera

Tjenare tjenare, sitter hoss mormor och har just ätigt småplättar<3,mmmm....... Snart ska jag och Matte åka till stallet , då vi har uteridning :) , Synd det är så grymt halt! Så det blir väll inne eller i padocken :) Tagga ridskole hoppningen på lördag! :)  Här kommer en gammal bild:)
Gutis<3<3

Kram Kelsie

Kelsie - Film hopp kurs för Hanna 5/3-12




Kram : Kelsie

Kelsie- hej hopp stopp i galopp :)

Hellu! <3  Har sovit hoss bästaste Matte<3 Var råå kul:) Sen så  for vi till bergsbyn en sväng :) Jag fick rida Rutin och Matte Gullefjun :) Det var jätte kul! Rutin var jätte fin! Men eftersom det var så halt så blev det ingen galopp. Blev mycket skritt och lite trav:) red i ca 20 min:) Tack så jätte jätte mycket familjen forsell för att jag fick rida Rutin<3 I måndags så red jag dropp in för Hanna Z :) Jag hade Kit, Han var jätte fin! Hoppade en bana:) Film kommer :) Här är en bild från i Måndags:)




Kram Kelsie:)

Gullefjun - Matilda

Hejsanhoppsan!!

Idag så har vi varit på stallet och varit på elden & du. Det var jätte kul och vi fick testa släcka en liten brand i någon rund liten ring. Min slocknade på andra försöket och sen fick vi testa släcka en brand på en docka. Man skulle lägga en yllefilt över och täcka om den över dockan, och min slocknade typ aldrig så det var lite pinsamt.

Men efter det så åkte jag hem och åt lunch sen åkte jag, mamma, Kelsie och Olivia till Begsbyn. För att rida Gullefjun och Rutin, först så fyllde vi hö och det var redn mockat så det behövde vi inte göra. Kelsie skulle rida Rutin och jag Gullefjun. Det gick ganska bra men han gick snett upp för en backe men tur att det var grusat men han testade mig så klart, annars gick det jätte bra=)

Här är några bilder på oss=)







sötis=,)


Igår - Matilda

Hejsvejs leverpastej!

Igår så hoppade vi för Hanna och först hade jag Gangster men han skötte sig inte så jag fick ta Troja istället. Men hon var jätte rolig men oroa dig inte Kajsa hon är din=)
Film kommer......
Det gick jätte bra med Troja hon var jätte rolig när vi hoppade men vi hoppade låda och då tyckte Gangster att jag fick hoppa själv så jag flög av=,(

Challekurs film - Matilda

Hejsvejs kolla in detta här är filmen från Challekursen och den här gången var den i alla fall i tid men imorn så blir det kortkurs skenkelvikning med Lady . Hade heldre haft Putte men han skulle gå 4 lektioner så då blev det Lady..


 

Kelsie - Challekurs 3/3-12

Hejhopp , stopp i galopp här är en film från challe kursen idag :)


Ridning - Matilda

Hej som ni ser nu har jag laggt ut film från kortkursen med Gangster hoppas ni gillar den=)

Ja men igår så hade vi vitbergsloppet eller som jag kallar det dödenslopp.........     HAHA..
Men en i min klass som heter Mikael han åkte dit på 25 minuter och det var 6,6km och för mig och Kelsie vart det minst 80minuter. Jag som ändå tyckte att vi var snabba men så var det inte...

Men idag så var jag på skolan och det är väll inte så mycket att berätta om?           Men vi hade hoppning och vi hade Lena J för Lena Lu ver sjuk. (Krya på dig Lena)  Men jag hade Ellen och Kelsie hade Putte och Astan Gange alla hade som mina bebisar. Och jag hade en ponny jag inte gillar så mycket men hon var bra och fin. Vi hade först tänkt hoppa studds hade Lu skrivit till J men vi hoppade istället en lydnads bana. Det gick ganska bra jag hade fart på henne i alla fall..

Här är en bild på henne och mig
 
Ni kan ju låta bli att titta på mig.

RSS 2.0