Sovit i kvarters gården =)

Vi har sovit i kvarters gården med Felicia <3 Vi pratade en hel del . Körde även sharader mitt i natten =) Super trevlig kväll =) På morgonen körde vi anden i glaset . Här kommer reglerna

1. Om anden skriver 666 det är djävulens nummer så avsluta direkt
2. Om anden säger att han är djävulen så sluta !
3. Fråga inte frågor som du inte vill ha svar på .
Aja det var reglerna =) Vi spelade ett tag sen frågade Fille en fråga och då skrev anden  djävulen !, Sen spelade vi inge mer =( Men imorgon blir det bruks hunds klubben . =) Nu taggar vi imorgon =)

Rösta =)







Vilken är finast?

Ridning Torsdag =)

Hejsvejs idag Hade vi en kort skoldag =) Från 8,20- 13,30  . Sen cyklade vi till stallet och hjälpte till där eftersom det bara var en stallvärdinna =) , och som vanligt var alla duktiga =) Sen hade ju värdens bästa Matilda med sig fika . Massa bullar och Kakor   mmmm... =) Vi åt ju även middag där i dag . Kelsie åt Korv och makaroner och Matilda åt
Karbunara =) Sen var det Dags för ridning Kelsie  fick rida Fandango och Matilda Floyd =) Vi värmde upp med framdes vändning =) Sen travade vi på volterna och sedan Galopp på fyrkanten =) Och samma sak i andra varvet  .
Red i 50 min =)  Det var  väll allt för idag då =)



Fandango: Sötte sig bra men var riktigt pigg =) super gullig liten ponny <3

Floyd: Skötte sig okså bra och han var lagom pigg=) super söt ponny <3

Tyvär hade vi ingen fotograf =( så det är tyvär inga Bilder men slänger ut nån Gammal bild =)

Kelsie och Fagge <3




Matte och Floyd<3

Stallvärdinna =)

Hejsvejs

Idag på skolan har vi haft cyckel utflykt till nordanå lekpark . Fy så jobbigt att cyckla dit!!!.  Slutade skolan vid tre=) och for sen till stallet, och var stallvärdinna =) Vi har pysslat i stallet borstat hästar och Hjälpt en massa tjejer =) En toppen dag!  


// Kelsie och Matilda  =)


Bilder från i söndags =)


fylt år =)

Idag har jag fyllt 11 år . Då jag vaknade komm mamma och pappa och väckte mig och sjöng för mig. Fick även öppna massa packet . =) Sen kom värdens bästa Matte hem till mig =) Efter skolan kom mormor och morfar och Farmor och Farfar och Matte hem till mig =) Vi fikade kladd kaka och tårta =)  Tack Matte Mamma Pappa , Farmor ,Mormor , morfar & Farfar för alla fina packet




Här kommer Bilder på paketen =)




Bolt shabrak & Lindor från Mamma & Pappa
Läder grimma från Matte =)

Skritt täcke från Mamma & Pappa =)

Bolt fleacetäcke från Mamma & Pappa

Fanta , sprite ... Från Farmor & Farfar



Har även fått en resa till globen för att se stockholm horse show med Mamma =) , kläder av mormor och morfar =) Longerlina av Matte mm =) Kram kelsie 



Rösta på din favorit av presenterna =)


Matilda- Film från i måndags=)


Kelsie- Film från i måndags=)


Vilken helg=)

Vi har varit i Kalix i helgen det  är där för det har varit så Dålig uppdatering Men nu Är vi tillbaka igen och ska blogga =) Vi bodde hoss Bästa Kamilla och red hennes hästar Hade sjukt kul. Bästa helgen i våra liv . Hästarna vi har ridit är Såbbe , Pinnen och Rekyl har Kelsie ridit och Matilda Red Rut ,Juva och Ella Kram kelsie och Matte=)



Bilder och Filmer kommer =)








Pinnen och Rut =)


Gangster


Kalix=)

Hej förlåt att det inte blev någon uppdatering igår =( . För vi har ju varit i Kalix och i happaranda =). Först gick vi på IKEA och sen på Hööks. då vi komm till hööksi fick vi säga vad vi önskade oss i födelsedags present, och sen gå ut i bilen och vänta . Sen startade vår tripp till Kalix .=) Där red vi först en Ridlektion för Kamilla .Vi vårmde upp Med lite skänkelvikning. Sen hoppade vi studs på volt spår . Juva var jätte duktig =) Sobbe var också fin ,Han försökte iallafall=) Men rev det mesta = ) Vi avslutade med att hoppa på serpen tin bågar. Juva hoppade banan utan problem=) Sobbe hoppade första hindret men vägrade andra sedan komme vi igen och då hoppade han första och andra men vägrade på tredje .Men tillslut gick det =)







Sobbe en ponny på sex år . Med glimten i ögat och hjärtat på rätta stället =)







Juva är en ponny på 19 år. Som är en stjärna på att hoppa.Och har hjärtat på rätt ställe=)




Sen for vi ut en sväng i skogen på Pinnen och Rut (Shettisarna) =) Red även lite på rid banan.Haft en toppen dag.Vi har världens bästa mammor.Film kommer senare=)        //Matilda och Kelsie


Älskar dig Guten <3


Varit i bergsbyn =)

Har varit i bergsbyn och gått ut med Pontus och även letat efter hästen shanti som rymde från hagen . Pontus pinnade på ordentligt=) Efter en stund kom vi mot några ängar. Där såg vi en häst som galopperade över ängen.  så gick en bit till sedan ut på ängen  men då var hästen borta så vi ringde till sara öhman och dom hade hittat shanti så hästen vi hade sett var shanti =) Skönt att hon komm hem oskadd =)




Här är en bild på shanti då hon var ett år på bete i boviken vilket var förra året . Då vi skötte om Melissa som är en liten shetttis =)

Hoppningsfilm från Träningslägret =)


Dag fyra =)



vi red caprilli och hoppade i nya manegen idag . Båda hästarna skötte sig suveränt =) Vi har haft en super skojig dag med härliga kompisar och hästar <3 Här kommer bilder





Bild bomb Terrängbanan =)







Dag tre =)

Vi red ut i dag på för middagen . vi red loita ,förbjudna  och avslutade med lite hoppning på terängbanan =)båda hästarna gick framåt med bjudning .Dom verkade tycka att det var kul =)



Capprilli : På efter middagen red vi
ett capprili program=) vi värmde upp i nya manegen och red pogramet i gamla =)

Guten och Kelsie : Guten gick framåt med bjudning och hoppade alla hinder=) och var somvanligt värdens bästa ponny =)


Matilda och Floyd : Floyd var duktig idet mesta är riktigt nöjd =) han har skött sig bra =)





















Floyd <3 Guten =)


//Matilda och  Kelsie

träningsläger dag 2!

Idag var det andra dagen på träningsläger. Vi red två pass idag det var markarbete och drezzyr.I 45 min. Guten och Floyd var fina=) Vi red lite olika.Här kommer i alla fall lite bilder=)
Matilda och Floyd


Kelsie och Guten



Bild bomb kommer imorgon =)
                                                                                 //Matilda och Kelsie

Nu har vi en vinnare!

1.A:Den rosa aoutfitten

2.A:Den röda

3.A:Den svarta

Sist men inte mins den blå.


Bilder med 1an och 2an på Floyd och Guten kommer under veckan =)
                                                 
                                                                            // Kelsie och Matilda!

Tränings läger

Idag började träningslägret. Kelsie fick sin favorit Guten och Matilda fick Floyd. Red drezzyr i ca 45 minuter. Vi jobbade med skekelvikning, framdelsvändning och övergångar =)
Här kommer lite bilder!


Matilda och Floyd


Kelsie och Guten



Matte och Flyd.

Ridning i Bergsbyn















Super gulliga Sara tog med oss på en ridtur i skogen. Sen fick vi hoppa ett litet hinder.
Tack super gulliga Sara <3                                                                  // Kelsie och Matilda=)

Rösta =)

Vi skulle gärna villja veta vilken aoutfit ni tycker är finast så rösta på din favovorit =)


Vilken är syggast ? =)

Fredas Mys =)

Så här firar vi att det är fredag , och nu är det femte natten vi sover med varann =).Idag har vi tränat agility med hundarna som heter Signe och Dito hade lite problem med vipp brädan men annnars gick det superbra ! =) Imorn blir det ridning i bergs byn <3 // Kelsie och Matilda

Livett på gräddhyllan är tufft =)






I kväll ska Matilda sova hos mig ,Nytt rekord 4 nätter irad =)  I dag har vi varit på vitbergs badet träffade   många härliga kompisar där  super härlig dag !  =)
// Kelsie och Matilda =)

Hiss eller Diss? =)






Den här bjuder vi på idag =)


I går

Jag och Matilda var och red i går kväll i Bergsbyn. Matte red ponnyn Fanny och jag red Pommac . Sen for vi hem till mig och såg film och åt chips<3 och dipp =)En jätte trevlig kväll med fin fina hästar och bästaste Matilda !                                                                     


Matilda och Fanny<3           Vi och ponnysarna =) Kelsie och pommac


// Kelsie och Matilda =)


RSS 2.0