Kelsie - Guten nu under julkursen:)


Gott nytt åt önskar ponnygruppen :D


Gott nytt år - Matilda

GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS
ÖNSKAR MATILDA

ÄLSKAR ER ALLA BLOGGLÄSARE




Ute - Matilda

Hej!
Idag så var jag, Kelsie och Isa ute och red med Johanna, Amanda Saric och Amanda Norgren. Det var jätte kul. Gangster var jätte pigg och gick med spetsade öron hela tiden.Vi red Ica Maxi vägen.
TACK SÅ JÄTTE MYCKET AMANDA, AMANDA OCH JOHANNA

Här är en bild på oss alla


// Matilda


Igår - Matilda

Hej!
Igår glömde jag blogga men jag bloggar om det nu. Jag och Kelsie skulle köra istället för att rida.  Det gick jätte bra Pia fick åka med mig och Gangster. För han har inte blivit körd på ett tag. Men det gick bra ändå. Han skötte sig bra och vi hade våran kör outfit som är turkos min har svart och vit kant och Kelsies har silvrig kant

Här är lite bilder






//Matilda


Drezzyr - Matilda

Hej!
Idag hade vi drezzyr för Lena Lu det var jätte kul. Vi gjorde frambels vändningar och skenkelvikning. Skenkelvikningen gick väl så där men annars gick det bra och Gangster skötte sig jätte bra.



// Matilda


Gymkana - Matilda

Hejsvejs!
Jag glömde blogga igår om stallvärdinna mötet. Ja men först så samlades vi och pratade och fika pepparkakor och saft. Efter det så skulle vi ha gymkana det var jätte kul i mitt lag var det Kajsa och Kelsie och jag då. Vi hade hästen Marengo. Det var jätte kul först så hade vi en omgång och det var slalom mellan koner. Vi skulle dit och till baka. Då vann andra laget som hade Corlandus.
Nästa gång så var det först slalom dit och så skulle man sätta ner pisken i sista konen från häst ryggen. Tillbaka skulle man hoppa av och balansera och sen springa i mål. Nästa person skulle hämta pisken ur konen från häst ryggen. Då van vi. Nästa gren var samma som andra men efter balanseringen så skulle man kasta en borste i en hink och efter det så skulle man springa i mål och då vann Corlandus så hans lag vann.

//Matilda


Hoppning

Hej!
Idag hade vi hoppning. Jag testade mitt nya bruna shabrak med hopp luva. Det passade men luvan var i cob. Luvan var stor men det gick=)Han var superfin och hoppade allt utan att vägra han är min lilla bebis.Jag vart över lycklig han riktigt sög mot hindrerna.
Här är några bilder på honom och mig<3





FINASTE<3

                                                                                    //Matilda


Kelsie - stallet :)

Hejsvejs :) Idag har vihaft ridlektion för Ida G. Var jätte kul vi gjorde framdelsvändningar och övergångar mm.....
Gutis skötte sig jätte bra ! Han är bäst . Sen mockade jag och Matte till Pelle , Sarek och Farok:)  Sen fick jag och Matilda Grooma till Pia , Tack så jätte  Pia  och tack Ida för en super kul lektion ! Imorn blir det hoppning, ärtagggad till tusen XD  Tyvär var mamma på jobbet så hon kunde inte fota :( Men jag lägger ut bilder en annan dag :) 


Kram Kelsie


Julkurs - Matilda

Hejsvejs jag vet att jag inte bloggat på länge förlåt mig så jätte mycket. Men i alla fall i fredags så började julkursen jag har Gangster. På fredagen så red vi för Lena Lu. Han var jätte fin=)
På Lördagen så var det jul afton så då öppnade jag pressenterna på stallet som jag fick av Kelsie. Jag fick en borste, selunderlägg och en huva till. Hemma så fick jag ett brund shabrak och huva en rosa hö påse, kläder, onepiece, röda benlindor, en teckna hästar bok, flug huva, rosetter, gymboll, pannband, armband, väska, kalender. Då hade vi fri ridning då red jag barbacka och hade tomte ben skydd tomte luva på Gangster och mig. På Söndagen så hade vi okså fri ridning och då hade jag rosa shabrak med rosa benlindor=) Då var han väldigt seg men fin. Idag så hade jag lila shabrak med lila benlindor och då var han super fin=)

Här är lite bilder på honom.


Fredagen<3


Lördagen <3


Söndagen <3


Måndagen <3


Julkurs dag1 :) -kelsie

Hej idag har julkursen startat<3 Jag for till sallet kring åtta och mockade , Fyllde hö och smoshlade......
På ridningen idag red vi för Lena lu<3 Det gick jätte bra Guten var super fin. Först så jobbade vi med övergångar och red serpentinbågar sen så Galoppade vi och så avslutade vi med att rida vänd genom volten om och om igen.
Var super kul .:) tack Lena .

Blir tyvär ingen film idag pga att mamma var tvungen och vara hemma med Elis så hon kunde inte filma. God JUl önskar Ponnygruppen:)

Filmen från idag :)


Dan före dan före doppare dan. -Kelsie

Hej! Idag Är det julov<3. Efter skolan följde jag Matte till royal. Där fanns massa fina saker men jag köpte inget.
Ridningen var super kul idag efter som det var sista gången så fick vi rida barbacka:) Vi började med att rida fram själv ständigt över hela manechen<3 Sen stälde lena upp slalom. Efter ett tag stälde lena fram ett hinder som vi fick hoppa över barbacka . Guten var jätte duktig som vanligt, min lilla ängel. Vi körde även slalom i galopp. Guten var king hålde galoppen hela vägen, Värdens finaste Gutis:) Imorn börjar Jul kursen, Jag är taggad till tusenXD 

Film kommer  Ha det bra!

Kramisar Kelsie



Hejsvejs lever pastej - Kelsie

landHalloj :) Idag hade vi en vanlig skoldag fram till lunch men efter det fick vi sitta och se film äta chips,popcorn och kakor :) Super skönt! Jag såg filmen mean girls , den va rolig! Handlar om en tjej som kommer till ett nytt och  land och ska börja high school hon vet inte rigtigt hur hon ska bete sig.............. Idag har jag varit med mamma på royal ,maxi ,och så har jagjulstädat lite ;P  och imorn blir det ridning , och det allra bästa på fredagen börjar julkursen:) Jag är rå taggad XD   Finaste Dito saknar henne grymt mycket :'(  Kram kelsie


Hiss eller diss?


Tjenis<3 - Kelsie

Hejsvejs! Idag har jag varit på stallet och varit stallvärdinna alla var superduktiga!  Imorgon så ska vi se film hela eftermidaggen på skolan man får välja om man vill se :
1. meangirls
2. Alvin och gänget
3. little miss sunshine :)
Jag tror jag ska se mean girls. Vilken tycker ni är bäst?  På torsdag slutar vi skolan kl 12.05 Råå skönt XD ,och på fredag börjar julkursen är rå taggad :).  Kram kelsie

halloj:)

Nu har jag kommit hem från mormor då vi har bakat julgodis <3 Fudge tror jag att det hette;) Lite senare ska jag och mamma åka till hajen :) I går så låg jag mest och vilade men jag vet int varför men jag var så trött:( Men nu är jag pigg igen :)  På skolan idag har vi haft slöjd och jag har gjort klart shabraket XD . Men det var jätte jobbigt ! Det tog fyra slöjd lektioner att sy rutorna , men nu är det klart iallafall . Bild kommer senare då jag provar det på Guten. På fredag startar julkursen tagga tagga tagga :) och på torsdag är det jullov<3<3<3 Här är en gammal bild :)Hjärtat <3 
Kramar Kelsie :)

Glögghoppet


Förlåt för dålig uppdatering - Matilda

Förlåt för dålig uppdatering men våran dator har varit jätte konstig och så nu har vi installerat om allt men   Filmen från stallgängmästaren kommer när vi skaffat movie maker. Men jag kom delad första plats med Kelsie=)
Men förlåt igen för dålig uppdatering nu måste jag tyvär gå=(

Stallgängs mästarhoppningen!


Här kommer en bild bomb från SRKs lucia show.


Lite bilder från Stockholms horseshow. Lite smågodis innan den riktiga...

Skellefteå Ridklubbs luciashow i helgen. Kommer att bli helt fantastisk i år:)

R.I.P Dito :'(


RSS 2.0